Ervaringen
 Home    Ervaringen
Samenwerken met Hélène voor de verkoop van ons huis was de beste beslissing die we hadden kunnen nemen. Hélène communiceert zeer duidelijk, is eerlijk, betrouwbaar en to the point - niet alleen wij maar ook de geïnteresseerde kopers wisten dit merkbaar de appreciëren. Op één week tijd verkochten we ons huis aan de vraagprijs. Niet alleen kent Hélène haar vak door en door, maar ze is ook nog eens heel aangenaam in de omgang. We zouden het zo opnieuw doen!
Lore en Stijn V. (17 september 2019)
Voor vastgoed zonder zorgen ben je bij Mithus aan het juiste adres. Professioneel én met een vriendelijke gebaar er bovenop.
Lutgart L. (22 maart 2019)
Bij Hélène Stevens - makelaarskantoor Mithus - ben je dadelijk op je gemak. Ze speelt geen rol, ze is écht! Dat gecombineerd met degelijke vakkennis, gedrevenheid, plezier in het werk, zeer goede communicatie, leergierigheid en eerlijkheid zorgt ervoor dat je immobiliënverhaal aangenaam en succesvol verloopt. Voor herhaling vatbaar ;-)
Jef en Hilde V. (27 februari 2019)
Het ideale pand voor je project vinden is één ding, een makelaar die je bijstaat met raad en daad, professioneel is én daarbij ook een lopend encyclopedie wat wettelijke administratie betreft is nog iets anders. Hélène is gepassioneerd en begaan, ze houdt haar woord, is open en eerlijk, compleet en punctueel. MITHUS is echt een verademing in de wereld van immo-cowboys. Absolute aanrader als je fan bent van een transparatie, professionalisme met de puntjes op de ‘i’ en een makelaar die meer dan duidelijk haar vak kent.
Stefanie VG (13 oktober 2018)
We waren geïnteresseerd in een pand dat zonder tussenkomst van een makelaar te koop werd aangeboden, maar van stedenbouwkundige voorschriften en opschortende voorwaarden wisten we niet veel af. Hélène Stevens had (bij een ander huisbezoek) een danig goede indruk op ons gemaakt, dat we Mithus hebben ingeschakeld om ons met raad en daad bij te staan. Op het kopen van het pand na, was dat de beste beslissing in het hele proces!
G. J. En Y. M. (23 augustus 2018)
Hallo Hélène, Wij vonden het zeer fijn gisteren om in een ontspannen sfeer wat kennis te maken, en zijn super excited en kijken uit naar ons nieuwe huis. Wij wensen jou nogmaals te bedanken!
S. S. (7 augustus 2018)
Vlot en sympathiek in de omgang. Eerlijk over eventuele gebreken aan het huis, schept direct vertrouwen. Bij vragen kreeg ik snel antwoord. Echt een aanrader. Ik weet waar ik volgende keer terecht kan 😀
Geertrui G. (15 juni 2018)
Heel veel dank voor de prima opvolging. We zullen je graag aanbevelen bij bekenden en vrienden.
G. en M. S. (9 mei 2018)
Mithus vastgoed heeft een duidelijke missie: het ontzorgen van alle betrokken partijen bij de transactie van vastgoed. "Selling is the transfer of trust", en dat weet makelaar Hélène maar al te goed. Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Alle communicatie verloopt snel en transparant maar bovenal uiterst correct. Van het tot in de puntjes uitwerken van de verkoopovereenkomst tot het boeket bloemen bij ondertekening: geen enkel detail wordt uit het oog verloren. Bovendien was ook ná het ondertekenen van de overeenkomst geen wens te veel. De volgende keer dat wij kopen of verkopen, weten we alvast bij wie we aankloppen.
L.D. (05 januari 2018)
Mithus heeft ons geholpen in de zoektocht naar het perfecte huis, wat we uiteindelijk met de hulp van Hélène (die ons altijd op de hoogte hield van wat haar aanbod was) snel gevonden hebben. Ook bij en na het tekenen van de compromis konden we rekenen op de topservice van Mithus. Bedankt, Hélène!
Line D. (30 november 2017)
Via Mithus een appartement gekocht. Zéér aangename ervaring , een uitmuntend professionele , punctuele en persoonlijke service ! Hélène is een plezier om mee samen te werken ! Toi toi !
Mike V.D.B. (10 september 2017)
Na ruim 2 jaar op zoek te gaan naar een appartement was het in juni 2017 zover…’ s ochtend belde ik met Mevrouw Hélène Stevens van Mithus; een vriendelijke dame wist me te zetten dat we ’s middags reeds naar het appartement konden gaan kijken. We waren alleen bij de bezichtiging; niet elke vastgoedmedewerker is van dit principe, maar voor ons was dit de meest faire en eerlijke manier zodat we zonder stress het appartement konden bekijken en al snel de knoop konden doorhakken om het appartement aan te kopen en de nodige renovatiewerken te bekijken. Nadien heeft Hélène ons steeds met de nodige snelheid de juiste info bezorgd omtrent bv. de syndicus, het krijgen van een volmacht, enz… niets was haar teveel en altijd met de glimlach. Bij het ondertekenen van de verkoopovereenkomst kregen we “als kers op de taart” ook nog een mooi boeket bloemen. Niets dan lof voor deze lieve dame !
Kristien L. (18 augustus 2017)
Topservice!
Babette N. (9 augustus 2017)
Ons vastgoed....supersnel verkocht. Dit was een zeer aangename ervaring. Mevrouw H. Stevens is zeer professioneel en zeer vriendelijk. Bij de opmaak van compromis kregen we veel uitleg. Ik zal haar zeker aanraden aan mijn omgeving.
C.A. (10 juni 2017)
We zijn zeker en vast tevreden van Uw goede service. Mond aan mond reclame zullen we zeker doen want alles was volgens de regels zeker in orde.
Marc O. (10 mei 2017)
'Vastgoed (verkopen) zonder zorgen', dat is precies zoals ik het ervaren heb. Een aanrader!
Josee D. (9 mei 2017)
Aangezien het mijn eerste aankoop was, was alles voor mij heel erg nieuw en waren er nog heel veel zaken waar ik geen weet van had. Hélène heeft me in dit hele gebeuren heel goed geholpen. Ze staat altijd paraat om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden in het hele proces. Ik kan mithus ten sterkste aanraden bij het aankopen van een nieuw huis/appartement/... Correcte, professionele en vooral heel fijne en aangename samenwerking waar ik niets op kan aanmerking.
Tara D.V. (9 mei 2017)
Hélène maakte met veel schwung, maar vooral met veel professionalisme en een zeer grondige dossierkennis, komaf met ons stereotiep beeld van "de makelaar". Haar gedrevenheid en passie voor het vak typeren haar. Elke mogelijke vraag werd snel, eerlijk én met de glimlach beantwoord. Kortom, een zeer positieve ervaring voor ons!
Maarten & Stephanie V.H. (29 april 2017)
Topservice ontvangen. Echt ongelooflijk goed. Eerste contact zeer begripvol, open en eerlijke communicatie. Alles werd voor ons gedaan en in orde gebracht. Enkel beslissingen moeten nemen en geen geloop en gedoe voor ons als verkopers. Een aanrader voor eender wie een huis wil verkopen.
Kevin V.B. (28 april 2017)
Betreffende onze samenwerking met Mithus, en in het bijzonder in de persoon van mevrouw Hélène Stevens, kunnen we kort zijn: deze was perfect. Van de uiterst vriendelijke introductie vanaf de eerste telefoon, tot het verschaffen van alle gevraagde inlichtingen op een professionele manier, als ook de zeer gedegen rondleiding, waarbij alle vragen, ook de meest technische, zo niet onmiddellijk dan toch binnen de 24 uur werden beantwoord, valt de erg gepersonaliseerde aanpak van dit bedrijf op. Kortom: men voelt zich direct thuis bij Mithus.
Chris & Kristien A. (15 januari 2017)
Vlot, vriendelijk, professioneel, correct, duidelijk, steeds beschikbaar...kortom dit is Hélène!! Niets is haar te veel! Eens ze haar tanden erin heeft gezet gaat ze ervoor!! Een echte aanrader!
Jessie G. (28 december 2016)
Als een huis al meer dan 7 maanden te koop staat, is het niet meer evident om het te verkopen. Zeker niet een huis waarin alles afgebroken was en de kopers out of the box moesten denken. Toch is het Hélène gelukt om het te verkopen in minder 2 maanden! Ze wist voor ze aan de verkooptermijn begon al meer dan dat andere immokantoren wisten, ongelofelijk! Met Hélène samenwerken is zoals bij familie op bezoek gaan, die op alles raad en goede ideeën geven. Bij haar is het van in het begin duidelijk wat je kan verwachten, ze maakt geen loze beloftes, maar maakt afspraken die ze steeds correct nakomt. Zeker een aanrader.
Charline K. (10 november 2016)
Onze samenwerking met Mithus was over de hele lijn heel positief. Vanaf het eerste contact met Hélène waren we op ons gemak. Een glimlach bij het ontvangst en direct een vlotte babbel. Tijdens het eerste bezoek aan het huis werden alle vragen eerlijk beantwoord. Gebreken aan het huis werden zonder het te vragen aan het licht gebracht. Ook op technisch vlak (stedenbouwkundige info, kadaster, ...) werden we goed bijgestaan waar de info beschikbaar was. In de verdere fasen van de aankoop werden alle stappen duidelijk uitgelegd. Ook werden al onze vragen snel beantwoord. Daarom, een echte aanrader!
Mathieu B. (3 november 2016)
De samenwerking bij verkoop of verhuur van onze panden is steeds in de meest opmerkelijke en positieve zin verlopen. Jij kunt perfect de wensen van de eigenaar aanvoelen en implementeren bij het uitvoeren ervan. Duidelijke en correcte afspraken zijn het kenmerk van jouw handelswijze. Raadgeving en ondersteuning, opzoeking en belangenverdediging zijn jou ook niet vreemd. Het is alsof jij in de huid van je opdrachtgever kruipt. Bedankt voor de samenwerking en hopelijk tot een volgende opdracht. Samenwerken met Hélène is zoals in de spiegel kijken. Duidelijk beeld en het mooiste en het beste ervan maken.
Luc P. (24 augustus 2016)
Samen met Hélène zijn wij op zoek gegaan naar een (t)huis, letterlijk samen. Ondanks haar leeftijd heeft Hélène een verbazingwekkende kennis van zaken. En nog belangrijker, een enorme interesse in haar vak en oog voor detail! Ze komt professioneel over en tegelijk vertrouwd. Vooral door deze persoonlijke touch vonden wij haar onze ideale vastgoedmakelaar. Bedankt voor alles Hélène!
Jill D. en Marco H.
Mijn vriendin en ik waren op zoek naar een leuk appartement in Antwerpen. We ondervonden echter al snel hoe moeilijk het is om het potentieel van een plek in te schatten, laat staan welke vragen we juist moesten stellen om later niet voor verrassingen komen te staan. Hélène hielp ons echter op enthousiaste wijze doorheen het hele selectie-proces, waarbij ze duidelijk en oprecht advies gaf betreffende het onderhandelen van de prijs, het identificeren van de mogelijke kosten en het opstellen van de compromis. Zonder Hélène waren wij waarschijnlijk nog steeds op zoek geweest!
Jef A.
Bij de aankoop van mijn huidige woning erfde ik een zwaar dossier van de voormalige eigenaars. Door Hélène zijn we het potentieel van de woning niet uit het oog verloren en haar ondersteuning in de administratieve rompslomp heeft ons enorm vooruit geholpen. Als zelfstandig ondernemer kan ik het kwalitatieve werk dat zij levert alleen maar toejuichen én promoten!
Axel L.
Ik heb, misschien zoals velen, een dubbel gevoel bij de vastgoed business. Dit vooral wegens enkele slechte ervaringen. Vaak is er weinig vertrouwen, weinig ondersteuning en weinig passie merkbaar. Hélène ontkracht dit vooroordeel, enkel en alleen al als je ze in levende lijve ontmoet. Ze barst van de energie, kennis, ervaring en liefde voor haar beroep en haar stad en kent bijna elk verhaal dat er zich achter de vele gevels schuilhoudt. Het is voor de meeste mensen een heuse opdracht om een eigendom te kopen, het papierwerk alleen al krijg je amper alleen doorworsteld. Hélène helpt hierbij zodat het verhaal van a tot z duidelijk is voor alle partijen, maar ook dat je met een gerust hart de koop van een eigendom doet zoals het moet. Als je een huis koopt, zou dat ook wel een beetje een feest moeten zijn... Mithus, door Hélène Stevens, dankzij haar echt met volle overtuiging MIJN HUIS!
Merel D. H.