Home    Project “Unwined”

Enkele maanden geleden had ik gezien dat Eldec (ooit een tin & koper winkel) verkocht was en werd ik heel benieuwd naar wie de nieuwe eigenaar zou zijn. Op een avond zag ik Koen het pand naar binnen gaan en dan was 1 +1 heel erg snel 2. Toen ik iets later die week een flesje wijn in de Begijnenstraat kocht, kon ik het natuurlijk niet laten om meer info & a sneak peek te vragen aan Miriam en Koen. Die kreeg ik beiden 🙂 Mij kennende, altijd enthousiast als ondernemers vol passie aan een (nieuw) hoofdstuk willen beginnen, kon ik niet wachten om het eindresultaat te zien.

Samen met Koen kroop ik over het puin en luisterde naar de plannen. Vandaag kan je tijdens een gezellige apero met enkele hapjes genieten van het resultaat!

Een tweetal weken geleden opende vlak aan de Sint-Romboutstoren “Unwined”. Dit maal waren Koen en Miriam niet mijn klant, maar ik hun klant. Als ik iemand plezier wil doen met een goed flesje wijn, ga ik naar hen. Als wijnleek vertel ik gewoon voor wie de fles is en wat de mensen graag eten. Altijd een schot in de roos!

Na de geslaagde opening, ben ik op een rustig moment nog eens terug geweest om van een apero te genieten. Ik vroeg Koen hoe de verbouwing was geweest.

Door veel zelf te doen en aanwezig te zijn op de werf, hadden ze goed controle over de uitgevoerde werken. Het resultaat mag er zeker zijn! Ik geef dit ook steeds mee aan mensen die willen renoveren of bouwen. Zelfs al laat je alles zelf uitvoeren geldt de gouden regel “Vertrouwen is goed, controle is beter”. Zo hou je de vakmensen op scherp en kan je sneller ingrijpen als er fouten gebeuren. De Stad Mechelen mag blij zijn met ondernemers die hun ziel in de bakstenen van Mechelen steken. Hierdoor bruist de Steenweg/Onder den Toren wat meer!

UNWINED, Steenweg 22, 2800 Mechelen  (+32 15 41 81 85 ; http://www.unwined.be)

Ik laat de beelden voor zich spreken.

Beweeg met de schuiver over de foto om het voor-en-na-resultaat te zien.

 

 

 

Hieronder nog enkele sfeerbeelden, maar uiteraard ga je best zelf even kijken en klinken 😉

unwined (8)unwined (6)unwined (7) unwined (5) unwined (4)unwined (1)unwined (3)unwined (2)