Waarom verkopen via MITHUS ?
 Home    Waarom verkopen via MITHUS ?

LOKAAL

Lokale kennis is onmisbaar voor de verkoop van uw eigendom. Waar zijn de scholen, hoe geraak je het snelst naar de autostrade, waar zijn de parken/bossen, leuke adresjes,…. ?
Kennis van de omgeving waar we actief zijn is essentieel. Omdat we hier ook wonen kunnen we de kopers goed informeren over de buurt waarin ze zullen wonen. Zo leveren we een totaalpakket aan informatie. Uiteindelijk verkopen we niet enkel een huis, maar een thuis.

KENNIS

Een zorgeloze verkoop, daar gaan we voor. Wij werken enkel met BIV erkende makelaars. Op die manier kan u gerust zijn dat iemand met de juiste kennis uw eigendom verkoopt en uw dossier netjes afhandelt tot aan het verlijden van de notariele akte. Door ons regelmatig bij te scholen zijn we steeds op de hoogte van de laatste nieuwe wetgeving.

MAATWERK

Omdat geen enkel eigendom of eigenaar hetzelfde is, werken wij steeds op maat zodat we kunnen beantwoorden aan uw wensen. Voor uw eigendom werken we via een marketingplan zodat we de troeven in the picture plaaten en op de meest efficiente manier de meeste kopers aanspreken .
Ook qua feedback werken wij op maat. U wenst graag na elk bezoek op de hoogte te worden gebracht, u wil graag wekelijks gebrieft worden, ….
Ongeacht uw wensen krijgt u van ons elke maand een overzicht van wat wij voor uw eigendom hebben gedaan , hoeveel bezoeken er zijn geweest, wat de reacties van de mensen waren,…. zodat u dit steeds in alle rust kan overlopen.

FILOSOFIE

Waarden en normen, elke dag steeds het beste uit jezelf halen voor je klanten, permanente bijscholing om te kunnen anticiperen op de steeds veranderende markt en vooral om niet te blijven stilstaan en vasthouden aan het verleden. Om steeds vooraan in de race te lopen en om geen kansen te missen! Dat is waarvoor wij staan!

MARKETING

Elk eigendom zijn uniek verhaal. Het verhaal dat de verpakking aanvult én waarvoor de koper uiteindelijk kiest om aan verder te schrijven. Bij MITHUS stappen we af van de standaard advertentie en stellen we een marketingplan samen, op maat van uw eigendom en met respect voor uw wensen als verkoper.

V.I.B.

Kopers, die hebben wij! Van zodra uw eigendom bij ons in portefeuille is, worden onze actieve kopers ( Very Important Buyers ) gecontacteerd. Daarna hebben eerst zij gedurende 1 week de tijd om uw eigendom onder onze begeleiding te bezoeken. Welk voordeel biedt dit voor u? Dat de kopers die al langer op zoek zijn naar een nieuwe woning, uw woning voor “de anderen” mogen bezoeken. Is er een match, dan wordt er sneller overgegaan tot aankoop.


WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN


Ik ben overtuigd!

Ik wil immers geen zorgen bij de verkoop van mijn eigendom.

Maak een afspraak